21. 11. 2024   |   svátek má Albert
 

Těstovinový salát

Název Množství a jednotka
těstoviny - spirály 250 g
šunka 200 g
cibule 1 ks
nakládané okurky 5 ks
majonéza 50 g
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 15 min.
Mamut :-)



Postup
Těstoviny uvaříme v osolené vodě a propláchneme studenou vodou. Necháme odkapat. Mezitím co se těstoviny vaří, si nakrájíme nadrobno cibuli, kyselé okurky, uzeninu (buďto klobásku, dietní salám, šunku, anglickou slaninu, případně uzené maso), přísady dáme do větší mísy a promícháme. Přidáme uvařené těstoviny, majonézu, lžičku hořčice, lžíci kečupu, osolíme, opepříme a dobře promícháme.


 


RECEPTY

Jednohubky s pomazánkou

Postup: Uvaříme 3 vejce natvrdo.Připravíme základ 3 pomazánek. Do mísy si dáme tvaroh,... zobrazit recept

RECEPTY

Kedlubny na smetaně

Postup: Kedlubny bez slupky nakrájíme na malé kostičky a dáme je vařit do osolené vody... zobrazit recept

RECEPTY

Hráškový krém

Postup: Cibulku a slaninu nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle. Vsypeme 1 a půl... zobrazit recept

RECEPTY

Mandlová kolečka

Postup: Mandle povaříme ve vroucí vodě cca minutu a ještě horké oloupeme. Když... zobrazit recept

RECEPTY

Kedlubnová smetanová polévka s medvědím česnekem

Postup: Zeleninu oloupeme, umyjeme a nakrájíme na kostičky, mrkev na kolečka. Zalijeme... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Kokosový olej

Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek

RESTAURACE

Rybářská bašta

Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...